E-Management Team anjur Bengkel 'System Development' peringkat IPTA seluruh Malaysia - Arman, A. Rahim (2003)
Bertempat di Swiss Garden Hotel, Beserah, pihak E-Management Team KUKTEM telah menganjurkan Bengkel System Development peringkat IPTA-IPTA seluruh Malaysia. Bengkel tersebut telah berlangsung pada 4 Februari yang lalu dan dihadiri oleh seramai 35 orang peserta yang terdiri daripada juruanalisa-juruanalisa sistem.