Jadual kokurikulum Briged Siswa (UQB 1011) bagi bulan Februari 2003 - Arman, A. Rahim (2003)
Berikut adalah jadual ko-kurikulum Briged Siswa (UQB 1011) sepanjang bulan Februari 2003. Kehadiran untuk semua aktiviti yang dijalankan adalah diwajibkan.