Ahli Majlis Perwakilan Pelajar KUKTEM terima tauliah - Arman, A. Rahim (2003)
Seramai sembilan orang siswa dan siswi KUKTEM yang telah memenangi Pilihanraya Majlis Perwakilan Pelajar yang telah diadakan baru-baru ini telah menerima tauliah perlantikan masing-masing.