Mobiliti Asean pelajar UMP timba pengalaman di negara Vietnam - Nur Alia Fatiha, Azhar (2017)
Program Mobiliti Asean 2016 di Ho Chi Minh, Vietnam baru-baru ini memberi pendedahan kepada seramai sembilan orang pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) menimba pengalaman mengenai sosio budaya, sosio ekonomi dan sejarah peradaban di negara Vietnam.