189 pelajar FTK tahun akhir pamer projek penyelidikan - Kusbiantoro, Andri (2017)

(untitled)
Seramai 189 orang pelajar dari Fakulti Teknologi Kejuruteraan (FTK) mempamerkan poster projek sarjana muda yang memfokuskan enam bidang iaitu pembuatan, elektrikal, tenaga dan persekitaran, farmasitikal, pengurusan infrastruktur dan kesihatan dan keselamatan pekerjaan dalam pameran yang berlangsung di Dewan Astaka UMP Gambang.