Huffaz-M bantu hafazan al-Quran - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya menghasilkan terknologi yang boleh dijadikan sebagai alat bantuan bagi proses hafazan alQuran dikenali sebagai Huffaz-M.