Kursus CENFED terima pengiktirafan CIDB Malaysia - Zainal, Bahari (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB) telah meluluskan permohonan pengiktirafan 20 kursus yang ditawarkan oleh Pusat Pengajian Berterusan & Pembangunan Profesional (CENFED), Universiti Malaysia Pahang (UMP).