310 graduan UMP dirai dalam Majlis Minum Petang Alumni - Paridah, Mohd Ali (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Seramai 310 orang graduan Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah diraikan dalam Majlis Minum Petang Alumni sempena Majlis Konvokesyen Ke-3 Sidang Kedua, UMP pada 23 Januari 2009 yang lalu.