Pasangan kembar FKKSA terima ijazah - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Pasangan kembar Robiatun Ismail dan Adawiyah Ismail, 24, masing-masing dari Fakulti Kejuruteraan Kimia & Sumber Asli (FKKSA), Universiti Malaysia Pahang (UMP) tidak mempunyai rahsia dalam menentukan pencapaian cemerlang mereka dalam pelajaran.