Lawan penyakit demi PhD - Erma Yusnida, Jusoh (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Kuantan - Semangat yang tinggi untuk menamatkan pengajian di peringkat Doktor Falsafah (PhD) membuatkan pensyarah Bahasa Inggeris Universiti Tenaga Nasional (Uniten) Muadzam Shah, Dr. Umi Kalsom Masrom, 37, tabah melawan penyakit 'adhesion colic' yang dihidapinya dua tahun lalu.