Ekspokonvo UMP gegar Pahang - Mohd Saiful, Mohd Sahak (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Negeri Pahang digegarkan dengan kehadiran ribuan pengunjung sempena Ekspokonvo dan Majlis Konvokesyen Ke-11 Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang diadakan sepanjang 11 hingga 20 November ini.