Pemenang larian 'Fun Run' UMP-Utusan - Ahmad Zakki, Jilan (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa) Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Datuk Dr. Rosli Mohd. Yunus (tengah) bergambar bersama pemenang-pemenang larian 'Fun Run' sejauh lima dan tujuh kilometer.