Kelas pengguna pangkalan data - UMP, LIB (Perpustakaan UMP, 2016)
“Kelas Latihan Pangkalan Data Science Direct & Mendeley” Tarikh : 2 Mac 2016 Tempat : Makmal Komputer, Perpustakaan UMP Bil. Peserta : 35 orang Penceramah : Ms. Ling Yu Lang (wakil Elsevier)