Pusat Sukan anjur UMP Pekan Sports Day 2015 - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Pusat Sukan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan UMP Pekan Sports Day 2015 (UPSD 2015) bagi menyahut seruan dan hasrat negara supaya masyarakat bergiat aktif dalam bidang sukan dan rekreasi pada Hari Sukan Negara 2015 yang disambut pada 10 Oktober 2015.