Projek Kilauan Mutiara bantu sekolah kluster kecemerlangan - Asraf, Ahmad; Nor 'Aisyatul Sakinah, Baharudin (Penerbit UMP, 2015)
Hubungan baik menerusi Inisiatif Sekolah Kluster Kecemerlangan dan Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus diperkasa melalui pelaksanaan Projek Kilauan Mutiara kelolaan Jabatan Hal Ehwal Akademik & Antarabangsa (JHEAA) dengan kerjasama membabitkan tenaga fasilitator mahasiswa Kelab In-Smartive Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Sekolah Kebangsaan (SK) Bandar Temerloh, Pahang pada 17 September 2015 yang lalu.