PEKA 2 anjur Kem Kecemerlangan Perintis Muda Pahang - Mohd Ferdaus, Musa (Penerbit UMP, 2015)
Perwakilan Kolej Kediaman Kedua (PEKA 2), Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Kem Kecemerlangan Perintis Muda Pahang Peringkat Parlimen Paya Besar dengan kerjasama Pejabat Ahli Parlimen Paya Besar dan Yayasan Minda dan Kerajaan Negeri Pahang.