Kursus Asas Perajurit Muda Sukarela uji ketahanan disiplin dan mental peserta - Ahmad Ziad, Sulaiman (Penerbit UMP, 2015)
Kedengaran suara teriakan Ketua Kontinjen Perbarisan memecahkan keheningan suasana pagi di Kem 512 Askar Wataniah (AW) Padang Midin Kuala Terengganu dalam sesi latihan yang berlangsung selama sebulan bermula dari 5 Ogos 2015 sehingga 3 September lalu di Kuala Terengganu.