BLPK anjur TransU sasar elemen menuju kegemilangan - Mohd Ruzaini, Hashim (Penerbit UMP, 2015)
Lebih 50 orang staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Program ‘Transformation for You and UMP’ (TransU) anjuran Bahagian Latihan dan Pengembangan Kompetensi (BLPK) yang diadakan di Cheringin Hills Janda Baik, Pahang pada 30 Oktober 2015 yang lalu.