50 staf tingkat pengetahuan pengurusan arkib berkesan - Mohd Ruzaini, Hashim (Penerbit UMP, 2015)
Lebih 50 orang staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Program Pengurusan Arkib (Fail dan Rekod) anjuran Bahagian Latihan dan Pengembangan Kompetensi (BLPK) dengan kerjasama Arkib Negara yang diadakan di Dewan Tun Teja, UMP Kampus Gambang pada 29 September 2015 yang lalu.