50 staf baharu sertai Program Transformasi Minda - Suhana, Mohd. Nor (Penerbit UMP, 2015)
Lebih 50 orang staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Program Transformasi Minda (PTM) yang dianjurkan Bahagian Latihan dan Pengembangan Kompetensi (BLPK) di Dewan Tun Fatimah, UMP Kampus Gambang pada 8 September 2015 yang lalu.