Pasukan Elixir Racing sekolah kluster harumkan UMP - Zuryaty, Zol (Penerbit UMP, 2015)
Hasil jaringan strategik Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan sekolah kluster membuahkan hasil apabila pasukan Elixir Racing dari Sekolah Menengah Sultanah Hajjah Kalsom dinobatkan johan setelah mengalahkan 30 buah pasukan dari seluruh Malaysia dengan meraih anugerah Penyelidikan dan Inovasi terbaik, Portfolio Enterprise terbaik dan persembahan terbaik dalam Pertandingan FI in Schools Malaysia National Finals 2015 yang diadakan di Dewan Sri Perdana, Kolej Automatif Antarabangsa (ICAM) pada 2 November 2015 yang lalu.