10 pelajar FKKSA tempa kejayaan dalam Simposium Kejuruteraan Kimia - Ruzinah, Isha (Penerbit UMP, 2015)
Sepuluh pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Sumber Asli (FKKSA) seliaan Dr Azizul Helmi Sofian menang tempat ketiga dalam dua kategori yang dipertandingkan sempena ‘National Chemical Engineering Symposium 2015’ (NACES) yang berlangsung di Curtin University, Kampus Miri Sarawak pada 6 Disember 2015 yang lalu.