Kediaman sihat dengan terapi penyelenggaraan - Mohammad Affendy, Omardin (Penerbit UMP, 2015)
Kediaman baharu tentu sahaja selesa untuk kita diami kerana kediaman itu masih baharu, segar dan cantik mata memandang. Namun begitu, keadaan ini hanyalah bersifat sementara. Ini disebabkan, kediaman perlu selalu diselenggarakan kerana kediaman juga akan dimamah usia.