Kesukarelawan Pendidikan In-Smartive di Ho Chi Minh - Asraf, Ahmad; Noor Ain Nadhirah, Zainudin (Penerbit UMP, 2015)
Sukarelawan mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) UMP dari Kelab In-Smartive berjaya menjalankan program Kesukarelawan Pendidikan (edu-volunteerism) melalui Projek Smart Reach Out di bandar raya Ho Chi Minh selama seminggu mulai 23 Ogos 2015 yang lalu.