Seminar Menjejak Personaliti tingkat penampilan staf - Norhayati, Ismail (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 68 orang peserta yang terdiri daripada staf Setiausaha Pejabat dan Pembantu Tadbir hadir dalam Seminar Menjejak Personaliti, Mencetus Inspirasi anjuran Persatuan Setiausaha Universiti Malaysia Pahang (SRIKANDI) dengan kerjasama Bahagian Latihan Pembangunan Kompetensi (BLPK) di Hotel Vistana Kuantan pada 22 Mei 2015 yang lalu.