Penerbit UMP lancar buku Software Testing - Shalfarina, Shahriman (Penerbit UMP, 2015)
Penerbit Universiti Malaysia Pahang (UMP) melancarkan buku tulisan Dekan Penyelidikan, Jabatan Penyelidikan dan Inovasi pada Siri Syarahan Umum Profesor di Dewan Astaka UMP Kampus Gambang pada 28 Mei 2015 yang lalu.