Program Empower ECER Mahkota bantu golongan belia kembangkan perniagaan - Zainal, Bahari (Penerbit UMP, 2015)
Enam peserta daripada lepasan Program Latihan Kemahiran dan Keusahawanan empower ECER Mahkota kini mampu tersenyum dan menarik nafas lega apabila mereka berjaya melepasi saringan temu duga dan terpilih untuk memulakan perniagaan di Kompleks Serambi Pekan yang dibangunkan Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC).