UMP, UTM anjur partandingan Three Minutes Thesis 2015 - Ahmad Ziad, Sulaiman (Penerbit UMP, 2015)
Institut Pengajian Siswazah (IPS) Universiti Malaysia Pahang (UMP) melalui bersama Sekolah Pengajian Siswazah (SPS), Universiti Teknologi Malaysia(UTM) menganjurkan pertandingan Malaysia 3 Minutes Thesis (3MT) yang berlangsung di Anjung Menara Razak, Kampus Bandar UTM Kuala Lumpur pada 12 Mei 2015 yang lalu.