Belia perlu versatil menceburi bidang keusahawanan - Zuraina, Ali (Penerbit UMP, 2015)
Tuntutan kerja dewasa ini banyak memerlukan para belia untuk berdikari walaupun ada dalam kalangan mereka yang telah bergraduat daripada Institusi Pengajian Tinggi (IPT). Terdapat juga antara mereka yang meminati bidang keusahawanan namun kurang arif akan ilmu yang perlu dituntuti untuk mengusasai bidang ini.