45 pendaki pengamal media Pahang dan warga UMP tawan puncak Gunung Rajah - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Kumpulan pendaki pengamal media Pahang dan warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya menyahut cabaran dengan menawan puncak Gunung Rajah yang merupakan antara lima gunung ditakrif paling sukar didaki di negara ini pada 27 Februari sehingga 1 Mac 2015 yang lalu.