FTeK anjur bengkel penyelenggaraan enjin bot bantu nelayan - Nurul Nadia, Nor Hamran; Wan Nur A'in, Mohd Kamal Ibrahim; Norhidayatul Akmal, Azahar (Penerbit UMP, 2015)
Fakulti Teknologi Kejuruteraan (FTeK), Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah menganjurkan Bengkel Perkhidmatan Servis Enjin Bot Nelayan sebagai usaha membantu nelayan meningkatkan kemahiran dalam penyelenggaraan enjin bot mereka.