4 pelajar FKKSA timba ilmu ke Turki - Fatmawati, Adam (Penerbit UMP, 2015)
Seramai empat orang pelajar dari Fakulti Kejuruteraan Kimia & Sumber Asli, Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya mengikuti dan menamatkan program pertukaran pelajar ke Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Metalurgi, Yildiz Technical University (YTU), Istanbul, Turki untuk semester musim luruh bermula pada 14 September 2015 sehingga 24 Januari 2015.