Bulan 'tawaf' kelilingi Kaabah mesej palsu - Mohd Nasaruddin, Parzi (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Umat Islam perlu berhenti mempercayai penyebaran mesej yang menyatakan kononnya bulan akan membuat tawaf mengelilingi Kaabah, di Makkah pada jam 8.25 pagi ini.