Pertandingan Kalam Jamaie - Mahathir, Ali (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
SEBAHAGIAN daripada 500 orang murid dan guru sekolah dari seluruh negara bergambar selepas Majlis Penyampaian Hadiah Khatam Al-Quran dan Pertandingan Kalam Jamaie Sekolah-Sekolah Kementerian Pendidikan Ke-8 di Dewan Astaka, Universiti Malaysia Pahang (UMP) Kampus Gambang, Kuantan, semalam. Majlis tersebut dirasmikan oleh Menteri Besar Pahang, Datuk Seri Adnan Yaakob dan turut dihadiri Pengarah Bahagian Pendidikan Islam, Kementerian Pendidikan.