Razif bimbing 50 pelajar UMP - Faizatul Farhana, Farush Khan (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Seramai 50 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) tidak melepaskan peluang keemasan menimba ilmu daripada Datuk Razif Sidek melalui Kem Motivasi dan Klinik Badminton 'The Route to be World Champion', baru-baru ini.