Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengacau bubur lambuk - Naufal, Shamsuddin (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Prof Datuk Dr Daing Nasir Ibrahim mengacau bubur lambuk bersama pelajar dan kakitangan UMP di Universiti Malaysia Pahang Kampus Pekan.