Mini studio Utusan dibuka di UMP - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Kuantan- Penuntut Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan komuniti di sekitar Pekan berpeluang merakamkan kenangan indah dengan mengunjungi mini studio Utusan Malaysia (M) Berhad yang dibuka khas sempena Majlis Iftar Bersama Tengku Mahkota Pahang Utusan-UMP 2016 di UMP kampus Pekan dekat sini, esok.