FTeK lawat USQ bincang program dwi-ijazah Program Pengurusan Infrastruktur - Nurhidayah, Azmy (Penerbit UMP, 2015)
Satu lawatan kerja rasmi ke University of Southern Queensland (USQ), Australia telah dijalankan oleh Fakulti Teknologi Kejuruteraan (FTeK) yang diwakili Ketua Program Pengurusan Infrastruktur, Dr. Nurhidayah Azmy pada 7 Jun 2014 yang lalu dalam rangka lawatan berkunjung melawat universiti berkenaan.