Manfaatkan hasil kajian UMP - Mahathir, Ali (Utusan Melayu Berhad, 2016)
Kuantan- Kerajaan negeri berarap hasil penyelidikan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dapat dimanfaatkan oleh masyarakat dan aplikasikan pihak industri berkaitan untuk kepentingan semua pihak.