Sehati@Gambang bantu masyarakat - Mimi Rabita, Abdul Wahit (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan terus melaksanakan pelbagai inisiatif bagi memperkukuh bidang keusahawanan sosial selaras matlamat Pelan Strategik 2016-2020 universiti itu.