Mahasiswa FKM ke Persidangan Pemimpin Belia Aceh-Malaysia - Mohd Najmi, Mohamad (Penerbit UMP, 2013)
Mahasiswa Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (FKM) Universiti Malaysia Pahang (UMP), Mohd Najmi Harith terpilih mewakili UMP bersama 10 perwakilan lain dari universiti di Malaysia bagi menyertai Persidangan “Aceh-Malaysia Youth Leader Forum” di Universiti Syiah Kuala di Banda Acheh, Indonesia pada 8 Oktober 2013 yang lalu.