UMP-ITB meterai memorandum persefahaman - Zuryaty, Zol (Penerbit UMP, 2013)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Institut Teknologi Bandung (ITB), Bandung Indonesia memeterai memorandum persefahaman (MoU) untuk tempoh lima tahun dalam menjalinkan kerjasama strategik dalam bidang Akademik, Pembangunan Penyelidikan dan pertukaran pelajar.