Program Profesor Bersama Masyarakat manfaatkan perkongsian kepakaran - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Dalam membudayakan perkongsian ilmu, Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan program Majlis Profesor Bersama Masyarakat dengan menampilkan dua tokoh akademik UMP, iaitu Profesor Dato’ Ir. Dr. Badhrulhisham Abdul Aziz yang merupakan Timbalan Naib Canselor (Akademik & Antarabangsa) dan Profesor Dr. Mohd. Ridzuan Nordin dari Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI) dalam program yang berlangsung di Hotel MS Garden, Kuantan pada 30 April 2013 yang lalu.