66 anggota sertai Kursus Asas Perajurit Muda - Ahmad Ziad, Sulaiman (Penerbit UMP, 2012)
Dentuman bom, tembakan senjata yang bertubi-tubi yang datangnya dari Pasukan Keselamatan ke arah penempatan khemah musuh telah memecah keheningan pagi di Kampung Satelit, Beserah Kuantan pada awal pagi 19 Julai 2012 yang lalu.