Jengking juarai Shell Eco-Marathon Asia 2012 - Norul Fadilah, Abdullah (Penerbit UMP, 2012)
Sekumpulan mahasiswa Kelab SAE-UMP Chapter Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya mengharumkan nama universiti apabila kereta ciptaan mereka yang bergelar Jengking dinobatkan juara bagi kategori Urban Diesel di Shell Eco- Marathon Asia 2012 yang dijalankan di Litar Antarabangsa Sepang pada 7 Julai 2012 yang lalu.