Alumni UMP hulur sumbangan bantu ringan beban Mughirah - Mohd Najib, Razali (Penerbit UMP, 2012)
Persatuan Alumni Universiti Malaysia Pahang (UMP) turun padang membantu seorang ahlinya Mughirah Abdullah dengan menyampaikan sumbangan wang tunai kira-kira RM8313.10 di kediaman beliau di Kemaman, Terengganu. pada 21 April 2012 yang lalu.