Delegasi UTY Indonesia lawat UMP - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2012)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima kunjungan lawatan rasmi delegasi daripada Universitas Teknologi Yogjakarta (UTY) Indonesia yang diketuai Rektornya, Bambang Hardadi bagi menjalinkan hubungan kerjasama dalam bidang akademik dan penyelidikan pada 12 April 2012 yang lalu.