Tangan tak berfungsi tapi boleh berdiri - Asrol, Awang (2016)
"Keadaan suami mula menunjukkan perkembangan positif selepas diserang angin ahmar sejak lebih setahun lalu," kata Hamli Razana Hamzah, 46, isteri bekas pemain kebangsaan dan Pahang, Muhammad Asyraf Anbalagan Abdullah, 49.