Finalis PABM 2016 tenangkan fikiran menjelang saingan akhir - Amir, Khalid (2016)
Kuala Lumpur- Pidato Antarabangsa Bahasa Melayu (PABM) Piala Perdana Menteri 2016 memasuki peringkat akhir esok bakal menampilkan sembilan peserta dari dalam dan luar negara menerusi tiga kategori yang dipertandingkan.