Amanat Naib Canselor - Mahathir, Ali (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Datuk Dr. Daing Nasir Ibrahim (depan, tengah) bergambar bersama warga pengurusan dan penuntut universiti berkenaan selepas merasmikan Majlis Amanat Tahunan Naib Canselor 2016 di Dewan Komleks Sukan UMP, Kuantan, semalam